Govert Muijs

Paarden­portretten

Paardenportret laten maken

Doordat mijn kinderen tijdens hun jeugd veel paard hebben gereden, zijn deze dieren me steeds meer gaan inspireren. Ik word geraakt door de schoonheid, trouw en kracht van dit dier.

Een vaak toegepaste combinatie is dat van een paard met een kinderportret. Hierbij steekt bijvoorbeeld het paardenhoofd een stukje buiten de lijst. Op deze manier probeer ik mijn paardenportretten iets speciaals mee te geven. Dit volgens een techniek dat “trompe-l’oeil” wordt genoemd. De afgelopen jaren heb ik veel foto’s en schetsen van deze dieren gemaakt. Deze zijn een goed hulpmiddel bij het paarden op doek vastleggen.

Paardenportret in opdracht

Verras een familielid, paardenliefhebber of vriend met een paardenportret als origineel cadeau. Ook na eventueel overlijden van een paard kan ik, op basis van foto’s, als aandenken een schilderij maken. Het maken van een schilderij gaat altijd in overleg, waarbij u meedenkt over de compositie en de kleuren.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl