Govert Muijs

Landschap­schilderingen

Landschapschildering laten maken

Bij het schilderen van landschappen maak ik ter plaatse kleine schetsjes en foto’s. Het is heerlijk om even buiten het atelier te zijn, maar het verder uitwerken van het landschap doe ik in het atelier.

Vaak schilder ik het landschap op groot formaat, wat voor mij de meeste zeggingskracht geeft. Het kleurenpalet is beperkt tot 4 hoofdkleuren en wit. Deze kleuren werden ook door de schilders van de Haagse school gebruikt. Door hieraan mijn eigen draai te geven, probeer ik landschapschilderijen met een unieke stijl te maken.

Muurschilderingen met landschappen

Naast het schilderen op doek, houd ik mij ook graag bezig met het maken van muurschilderingen en fresco’s. Ook bij muurschilderingen werk ik graag op groot formaat, hoe groter de muur of wand, hoe beter. Ik heb in mijn leven al diverse muurschilderingen in opdracht gemaakt die een landschap bevatten.

Landschapschilderij in opdracht

Ik maak met veel plezier voor u of uw bedrijf een landschapschildering in opdracht. Bij elke opdracht voor een landschapschilderij of muurschildering wordt nauw met u overlegd. Aan de hand van schetsen, bekijken we samen in hoeverre de muurschildering of wandschildering in de beschikbare (bedrijfs)ruimte geïntegreerd kan en mag worden.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl