Govert Muijs

Dieren­portretten

Een schilderij van uw huisdier laten maken?

Een dierenportret of schilderij maken kost veel geduld en toewijding. Huisdieren rustig laten poseren in mijn atelier zit er niet in. Zelfs niet als ik een leuke video voor ze draai om de dieren rustig te krijgen. Mijn ervaring is dat het observeren van de dieren in hun vertrouwde omgeving de beste methode is. Doorgaans ga ik dan ook eerst bij de eigenaar van de dieren op bezoek. Gewapend met een fototoestel en schetsblok, kan ik net dat ene moment vastleggen. Vaak selecteren we één foto die als basis zal dienen. Vervolgens werk ik het portret in mijn atelier verder uit, waarbij de andere foto’s gebruikt worden voor de details.

De afgelopen jaren heb ik veel hondenportretten en paardenportretten gemaakt. Hiervoor heb ik speciale pagina’s met informatie over hondenportretten en paardenportretten.

Een (huis)dierenportret in opdracht

Een dierenportret laten schilderen is een leuke manier om uw huisdier te vereeuwigen. Door veel met u te overleggen, probeer ik het schilderij compleet volgens uw wensen te maken. Een schilderij van uw huisdier laten maken?

Een schilderij van uw huisdier laten maken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl