Govert Muijs

Honden­portretten

Hondenportret laten maken

Op honden ben ik altijd al dol geweest. Vandaar dat ik ze met veel plezier teken. Vergelijkbaar met kinderportretten, heeft ook elke hond zijn eigen uitdrukking. Het is voor mij de uitdaging de unieke karaktereigenschappen van honden in het schilderij terug te laten komen. Gelukkig heb ik de afgelopen jaren veel hondenportretten mogen maken, waardoor ik hier erg bedreven in ben geraakt.

De honden worden op een realistische wijze geschilderd. Ik probeer de hondenportretten iets speciaals mee te geven, door ze deels buiten de lijst te schilderen. Dit houd in dat ik ook de lijst van het portret schilder. Op deze manier lijkt het alsof de honden zo uit het schilderij kunnen springen. Iets wat met een foto niet mogelijk is.

Hondenportret laten maken in opdracht

Een geschilderd portret van uw hond(en) is een onverwacht en origineel cadeau om te geven bij bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag. Indien uw dierbare viervoeter is overleden, kan ik ook een schilderij maken vanaf enkel foto’s. Een mooi aandenken. Samen overleggen wij wat de compositie wordt. Ik weet zeker dat u verrast zult zijn.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Al meer dan 35 jaar schilder ik portretten en muurschilderingen in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Contact

Vliegdenweg 11
1406 MX Bussum (Nederland)
T: +31 (0)6 508 75 872
E: info@portretschilder.nl